Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους! [pics]

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού,είναι αγαπημένοι ερωτευμένοι και ο μικρός Φοίβος που ήρθε στη ζωή τους, τους έκανε ακόμα πιο ευτυχισμένους! Παρά τις όποιες δυσκολίες το δημοφιλές ζευγάρι κατάφερε να αποκτήσει το παιδί που ονειρευόταν και ο Φοίβος – να μην τον ματιάσουμε- είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα μωρά της ελληνικής showbiz!

Ο μικρός Φοίβος θα βαφτιστεί στις 22 Ιουλίου και η μαμά Αλίκη Κατσαβού παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την “Θεατρομάθεια” έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα στη βάπτιση του μοναχογιού της!

Ήδη τα κουφέτα είναι έτοιμα! Θα είναι γαλάζια με τυπωμένο πάνω τους το όνομα του Φοίβου και την ημερομηνία της βάφτισης και θα συνοδεύονται, με στρογγυλά, crispy κουφέτα με σοκολάτα γάλακτος και όλα με φυσικά χρώματα! Δες τις φωτογραφίες από τα κουφέτα της βάφτισης που σου εξασφάλισε το TLIFE!

Ο μικρός Φοίβος θα είναι τυχερός αφού δεν θα έχει έναν, αλλά 4 νονούς που τον λατρεύουν και ήθελαν να γίνουν οι πνευματικοί του γονείς! Οι νονές του Φοίβου, θα είναι η ηθοποιός και καλή φίλη του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Μάρθα Καραγιάννη, η ηθοποιός Ντόρα Δούμα, η συνεργάτης της Αλίκης Βάσω Δημητρακοπούλου και νονός, ο θεατρικός επιχειρηματίας, Μάριος Τάγαρης!

Read More

And More