Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Το party υπερπαραγωγή για τα 3α γενέθλια του Φοίβου! [pics]

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους σπάνια απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας σαν ζευγάρι, με την Αλίκη να μην εμφανίζεται συχνά στα media και να φαίνεται αφοσιωμένη κυρίως στην οικογένειά της και την ανατροφή του μοναχογιού τους, Φοίβου.

Χθες, ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την όμορφη οικογένεια. Ο μικρός Φοίβος είχε τα γενέθλιά του και “έκλεισε” τα τρία του χρόνια. Οι διάσημοι γονείς του, μάλιστα, διοργάνωσαν προς τιμήν του ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι τους, όπου το γιόρτασαν μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα όπως έπρεπε.

Πολύχρωμα μπαλόνια, μια τούρτα με τον Κεραυνό McQueen, πολλά χαμόγελα και ανεβασμένη διάθεση ήταν τα κύρια συστατικά της βραδιάς, την οποία απόλαυσε στο έπακρον ο μικρός Φοίβος και σίγουρα θα οι γονείς τους θα την θυμούνται για πάντα.

Το πρωί της Τρίτης, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες που έβγαλε κατά τη διάρκεια του πάρτι, δείχνοντας στου followers της πώς τα πέρασαν. “Ο Φοίβος μας έγινε 3 ετών! Χθες λοιπόν το γιορτάσαμε με λίγους φίλους και συγγενείς αγαπημένους. Δεν θα γράψω δακρύβρεχτες λεζάντες για το φως που μπήκε στη ζωή μου πριν τρία χρόνια. Θα πω απλά ότι το παιδί μου με δίδαξε να βάζω σωστές προτεραιότητες, να αξιοποιώ το χρόνο μου σωστά και πάνω από όλα μου έδωσε το μετρό της αληθινής αγάπης. Μωρό μου θέλω να χαμογελάς πάντα!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Χρόνια Πολλά Φοίβο!

Read More

And More