Κώστας Βουτσάς: Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού και ο γιος τους Φοίβος τον καμάρωσαν στη σκηνή [pics]

Ο Κώστας Βουτσάς είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχει βγάλει η χώρα μας. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Στην ίδια καλή φάση ήταν και η προσωπική του ζωή, αφού η εξωτερική του εμφάνιση και το χιούμορ του κέντριζε αμέσως το ενδιαφέρον των γυναικών.

Ωστόσο, τον Φεβρουάριου του 2016 ο αγαπημένος μας ηθοποιός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Αλίκη Κατσαβού και από τότε ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει. Ο ερχομός του γιου τους επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους. Η Αλίκη και ο μικρός Φοίβος στηρίζουν τον Κώστα σε κάθε του βήμα και αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκονται στο πλευρό του σε κάθε πρεμιέρα.

Εχτές, η θεατρική παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” , όπου συμμετέχει ο Κώστας Βουτσάς, είχε πρεμιέρα και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση και να τιμήσει τους πρωταγωνιστές. Ο κ. Βουτσάς καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και κέρδισε τις καλύτερες κριτικές.

Δες τις φωτογραφίες:

Γιώργος Βαρδινογιάννης, Κώστας Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού

Αλίκη Κατσαβού, Φοίβος Βουτσάς

Κώστας Βουτσάς, Φοίβος Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού

Κώστας Βουτσάς, Ζωζώ Σαμπουτζάκη, Αλίκη Κατσαβού, Φοίβος Βουτσάς, Σάντρα Βουτσά

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More