Κώστας Βουτσάς: Η τελευταία φωτογραφία που έβγαλε με την Αλίκη Κατσαβού και τον γιο τους, Φοίβο

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Κώτσας Βουτσάς.

Η είδηση του θανάτου του καταξιωμένου και δημοφιλή κωμικού ηθοποιού, που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στον χρυσό ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο, με την καλλιτεχνική του διαδρομή να ξεπερνά τα 70 χρόνια, σκορπά θλίψη και συγκίνηση σε όλη τη χώρα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, του οποίου τις ατάκες θα μνημονεύουμε πάντα, καθώς αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών.

Ο Κώστας Βουτσάς στις 8 Φεβρουαρίου είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Αττικόν μετά από καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν μέχρι το τέλος στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ωστόσο, λίγες μέρες νωρίτερα είχε βγάλει μια πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με την σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού, και τον γιο τους, Φοίβο. Οι τρεις τους, χωρίς να περιμένουν τι θα ακολουθούσε, πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό, δείχνοντας απόλυτα ευτυχισμένοι.

“Το γέλιο και το χιούμορ είναι βασικά συστατικά της ζωής μας! Αλλά ο μικρός μας, θα μας ξεπεράσει! Είναι βέβαιο!” , είχε γράψει τότε η Αλίκη Κατσαβού στη λεζάντα που συνόδευε το εν λόγω στιγμιότυπο, το οποίο έμελλε να είναι το το τελευταίο κοινό τους.

Read More

And More