Κώστας Βουτσάς: Η ζωή με τον Φοίβο και οι πρώτες του καλοκαιρινές διακοπές!

Ο Κώστας Βουτσάς ζει μια άκρως ευτυχισμένη περίοδο με την αγαπημένη του σύζυγο, Αλίκη Κατσαβού και τον πανέμορφο γιο τους, Φοίβο. Η καθημερινότητά του ζευγαριού έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό, μιας και η ζωή τους είναι πια αφιερωμένη στον μικρό τους άγγελο. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες ο Φοίβος έκλεισε έναν χρόνο ζωής και συνδύασαν τα γενέθλιά του με την βάφτιση του, παρουσία της οικογένειας και καλών φίλων των δύο ηθοποιών.

Ο μεγάλος ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα, ανέφερε πως είναι πια η ζωή τους, με τον ερχομό του Φοίβου αλλά αποκάλυψε και που θα κάνουν τις πρώτες τους διακοπές, ως οικογένεια.
«Η καθημερινότητά μας είναι αφιερωμένη στον Φοίβο. Είμαι συνέχεια μαζί του, εκτός από τις ημέρες που έχω περιοδεία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βουτσάς, ενώ η Αλίκη Κατσαβού πρόσθεσε: «Πρέπει να βρούμε μια χρονική στιγμή που ο Κώστας δεν θα λείπει για παραστάσεις, προκειμένου να οργανώσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Η Ύδρα και η Σύρος είναι αγαπημένοι προορισμοί και σχετικά κοντά στην Αθήνα. Ουσιαστικά θα είναι και οι πρώτες διακοπές του Φοίβου και τα πρώτα του μπάνια στη θάλασσα».
«Η χαρά είναι μεγάλη. Η ύπαρξη του Φοίβου είναι μια ανανέωση ζωής, κάτι που με κάνει να νιώθω νεότερος. Η ζωή μας, αλλά και ο αρχηγός του σπιτιού είναι ο Φοίβος. Είναι ένα καλό και ήρεμο παιδί. Μάλιστα όταν βλέπει παιδικά και καμιά φορά του κλείνω την τηλεόραση, γυρίζει και με κοιτάζει με ένα αυστηρό βλέμμα ενήλικου ανθρώπου» λέει γελώντας και συνεχίζει.
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More