Κώστας Βουτσάς: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του αύριο

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα πουν το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσά όσοι τον αγάπησαν. Η σορός του αγαπημένου ηθοποιού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών στις 9 το πρωί της Πέμπτης  και στις 11 το πρωί της Παρασκευή θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία.

Αμέσως μετά με πομπή θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο.

Η οικογένειά του ζήτησε μέσα από τα social media “εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά.

Η Θεοδώρα Βουτσά ανάρτησε το ακριβές πρόγραμμα. Το λαϊκό προσκύνημα θα ξεκινήσει αύριο το πρωί από τις 9:00 έως τις 19:30 το απόγευμα. Την επόμενη ημέρα το πρωί της Παρασκευής, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών μόνο για την οικογένεια μέχρι τις 10:00 όπου θα συνεχιστεί να βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11:30, ενώ οι επικήδειοι θα εκφωνηθούν στις 12:30. Αμέσως μετά η ταφή του ηθοποιού θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Read More

And More