Site icon TLIFE

Κώστας Βουτσάς: Τάφος, τιμής ένεκεν στην οικογένεια του ηθοποιού από τον Δήμο Αθηναίων

Τάφο στο Α’ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό παραχωρεί τιμής ένεκεν ο Δήμος Αθηναίων, μετά από απόφαση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στο site του Δήμου αναφέρεται: “Την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 7 του Φλεβάρη πέθανε στο Αττικόν τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/2) από πολυοργανική ανεπάρκεια, απόρροια της ραγδαίας επιδείνωσης που παρουσίασε η υγεία του το τελευταίο 24ωρο.

Ο θάνατος του 88χρονου Κώστα Βουτσά σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά του,, τα αγαπημένα του πρόσωπα και τον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές, που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ´ ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτήν την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι…».

Και τα μηνύματα αγάπης δεν έχουν τέλος!

© 2024 tlife.gr