Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Θεοδώρας ανήμερα των γενεθλίων του

Μπορεί για τους περισσότερους η σημερινή ημέρα να είναι γιορτινή και να ανυπομονούν για την αλλαγή του χρόνου ωστόσο για τη Θεοδώρα Βούτσα είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά αφού θα είναι η πρώτη χρονιά που η αλλαγή του χρόνου θα τη βρει χωρίς τον πατέρα της, τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά. Μάλιστα ένας ακόμα λίγος για να τη συγκινεί είναι το γεγονός πως σήμερα, ο αγαπημένος ηθοποιός θα γιόρταζε τα γενέθλιά του αν βρισκόταν στη ζωή.

Η Θεοδώρα Βουτσά το πρωί της Πέμπτης ανήρτησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον πατέρα της και έγραψε στη λεζάντα:

“Ζήσαμε έναν έρωτα Βαθύ, Μεγάλο… για 42 χρόνια… Τέτοια ώρα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω Χρόνια Πολλά Μπαμπά! Να τα εκατοστήσεις! Και θα με διόρθωνες… Να τα Χιλιάσω!!! Και 31.12 θα ερχόμουν με τον Νικο και την #ΗλεκτραΚωνσταντινα να σου φέρουμε την τούρτα σου, να σβήσεις τα κεράκια, να κάνεις ευχή… Τώρα θα ανάψω άλλο κερί… στη μνήμη σου. Και θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ευχαριστώ που το αίμα σου, η δύναμη σου, κυλάει μέσα μου και με βοηθάει να αντιμετωπίσω το πένθος, την απώλεια, τη θλίψη… Θα πω Ευχαριστώ που με έμαθες να σηκώνομαι, Ευχαριστω που με βοήθησες να ανακαλύψω τον καλλιτέχνη μέσα μου, να αγαπήσω τον εαυτό μου, να αισθάνομαι τυχερή που ειμαι γυναίκα… Σ´ευχαριστω γαιτι με επεισες ότι ειμαι ικανή να κάνω ότι θέλω στη ζωή μου. Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι υπήρξες ο καλύτερος πατέρας για μένα… «Η μόνη μου γαλήνη είναι ότι αυτό το δικαίωμανα σ’ αγαπώ μέχρι τα τρίσβαθα της ψυχής, δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει και να μου το αφαιρέσει κανείς. Σ’ αγαπώ. Κι είμαι κοντά σου είμαι κοντά σου, είμαι πολύ κοντά σου, σου λέω, πάντα, παντού, αλλά τι κρίμα που δεν σ’ αγγίζω, που δεν σε βλέπω…» -Νίκος Εγγονόπουλος”

Read More

And More