Κώστας Χαρδαβέλλας: Η περιπέτεια με τον καρκίνο, η εξομολόγηση για τη σύζυγό του και η κόντρα με την Αγγελική Νικολούλη

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Χαρδαβέλλας το απόγευμα της Τετάρτης 23/3.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο, για την κόντρα του με την Αγγελική Νικουλούλη.

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο ΕΘΝΟΣ και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα ΝΕΑ και μου λέει: «Θέλω να κάνω κάτι ακόμη, στην τηλεόραση». Την πήρα στο Ρεπορτάζ στην Ομίχλη και κάναμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα αν έπρεπε να γίνει κλπ… Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Ο καρκίνος με άλλαξε σε πάρα πολλά πράγματα και σαν άνθρωπο. Έτσι τα βρήκαμε και με την Αγγελική. Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν άσχημο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Τον καρκίνο τον έβαλα απέναντί μου και του είπα κάτι που δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Όχι εσύ εμένα, εγώ εσένα και έτσι ξεκινήσαμε. Όπως μου είπαν μετά οι γιατροί, αυτό ήταν το 50% της ίασης, η ψυχολογία. Αυτά γινόντουσαν το 2009 και σήμερα έχουμε 2023 και δεν έχει πάει πουθενά, δεν έχει εμφανιστεί πουθενά, είναι σαν να πέρασα μια γρίπη. Είναι και θέμα τύχης το πως θα αντιδράσει ο οργανισμός σου σε όλα αυτά που κάνεις», εξομολογήθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Ο γάμος μου με τη Μαρία Παναγοπούλου με έσωσε. Αυτό το οφείλω στη Μαρία το έχω πει. Εγώ θα ήμουν ή στη φυλακή, ή θα έχω πεθάνει ή θα είχα πάθει από AIDS μέχρι ότι θέλεις. Ήμουν επιρρεπής σε όλα αυτά, πολλές κοπέλες, πίναμε με την παρέα, χαρτοπαίζαμε. Όταν εννοώ στη φυλακή εννοώ από χρέη. Πολλές φορές έφευγα από τη δουλειά και είχε τύχει να με περιμένουν από κάτω αστυνομικοί να με συλλάβουν γιατί δεν είχα πληρώσει κάτι. Ήμουν αναβλητικός»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164