Κωστής Μαραβέγιας: Άλλαξε ημερομηνία για την καλοκαιρινή συναυλία του και αυτός είναι ο λόγος!

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου και όχι την Κυριακή 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Πλατεία Νερού. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα κάνει μια συναυλία… “ρεφενέ”.  Πού τι σημαίνει ρεφενέ; Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε και το μαγιό σου, ποτέ δεν ξέρεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

Σε αυτό το “μεγάλο”, ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς! Ο λόγος μάλιστα που αποφασίστηκε να αλλάξει η ημερομηνία της συναυλίας είναι καθώς, ο καλλιτέχνης δέχτηκε δεκάδες μηνύματα από σπουδαστές και μαθητές πως θα βρίσκονται σε περίοδο εξετάσεων και ως συνέπεια δεν θα μπορούν να διασκεδάσουν.

«Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δε θέλω» μου γράψατε… Κι εγώ και θέλω, κι αφού ατύχησα και διάλεξα σαν ημερομηνία την Κυριακή 9.06 κι ενώ το καλοκαίρι αργεί να μπει αλλά οι εξετάσεις σε Πανεπιστήμια, Σχολεία και Ωδεία καλά κρατούν ή ξεκινούν Δευτέρα 10.06, είπα να ρωτήσω τους συνεργάτες μου για το «μπορώ». Κι εκείνοι τρέχουν μεν αλλά μου είπαν ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Δεχθήκαμε εδώ και λίγες μέρες εκατοντάδες μηνύματα παραπόνων. Κι επειδή περιμένω πως και πως αυτή τη βραδιά ένα χρόνο τώρα, δεν τη θέλω ούτε κουτσουρεμένη ούτε κανέναν με βαριά καρδιά. Γιορτάζουμε τη μουσική και το καλοκαίρι μας. Κι αυτό θα γίνει τελικά την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Όπως έπρεπε από την αρχή. Καταμεσίς καλοκαιριού και όπως πρέπει. Ανυπομονώ! Σας περιμένω!”, ήταν το μήνυμα του Κωστή Μαραβέγια.

Read More

And More