Μια πολύ συγκινητική σκηνή εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της sold out συναυλίας που παραχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Κωστής Μαραβέγιας ξεχώρισε ανάμεσα στους θαυμαστές του έναν ανήλικο φίλο του, τον οποίο κάλεσε να ανέβει πάνω στη σκηνή. Εκείνος, δέχτηκε το κάλεσμα του καλλιτέχνη και κάθισε στο αρμόνιο παίζοντας το Für Elise του Beethoven καταφέρνοντας να αποσπάσει το πιο δυνατό χειροκρότημα όσων βρίσκονταν εκεί.
Πέρα από αυτή την ξεχωριστή στιγμή όμως, όλη η βραδιά είχε κάτι «μαγικό» με το κοινό να φωτίζει τον χώρο με τις μπάλες φωτός που κρατούσε στα χέρια του. Ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν και η σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια, Τόνια Σωτηροπούλου η οποία έχει αποδείξει μέσα στα χρόνια ότι είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.
Απόψε το βράδυ ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει ακόμη μια ξεχωριστή συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου, γιατί μόνο μια δεν είναι ποτέ αρκετή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ