Κωστής Μαραβέγιας: Νέο τραγούδι και νέο video clip στο οποίο υπογράφει τη σκηνοθεσία!

Η εβδομάδα για τους θαυμαστές του Κωστή Μαραβέγια αλλά και τον ίδιο ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρουσίασε με μεγάλη χαρά το νέο του τραγούδι με τίτλο “Φάρος” αλλά και το νέο video clip στο οποίο υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο cd του με γενικό τίτλο “Κατάστρωμα που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Ένα νοσταλγικό τραγούδι, που σου φτιάχνει τη διάθεση και σε ταξιδεύει στον προορισμό της επιλογής σου

Ρομαντικός, εκρηκτικός, κεφάτος και συνεπής στους ήχους που υπηρετεί τα τελευταία χρόνια. Χωρίς ωστόσο να επαναλαμβάνεται. Συνέθεσε ένα άλμπουμ με έντονη μελωδικότητα και πολυρυθμία που είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές!

Το video clip του τραγουδιού -που μόλις κυκλοφόρησε- είναι εμπνευσμένο από μία δική του ιδέα και μάλιστα υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Πρωταγωνιστεί το πιο ευφάνταστο cast συμμετεχόντων, κατοικίδιων αλλά και ελευθέρας βοσκής ζωντανών, ερασιτεχνών και επαγγελματιών, ανθρώπων ετερόκλητων αλλά και ταιριαστών, από έναν πλούσιο διαηλικιακό και πολυσυλλεκτικό καμβά, κατοίκων της γειτονιάς του, της ευρύτερης περιοχής Παγκρατίου και Μετς.

Read More

And More