Κωστής Μαραβέγιας: Θα τραγουδήσει σήμερα με τη Νατάσα Μποφίλιου live στο Instagram

Κωστής Μαραβέγιας: Θα τραγουδήσει σήμερα με τη Νατάσα Μποφίλιου live στο Instagram | tlife.gr

Ο κορονοϊός μπορεί να μας έχει τρομάξει και να φοβόμαστε για εμάς και τους γύρω μας αλλά όλοι μένουμε σπίτι, δουλεύουμε δυναμικά από το σπίτι και προσπαθούμε να κάνουμε δημιουργικές τις ώρες μας στο σπίτι!

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένας από τους δημιουργικούς καλλιτέχνες που μένει σπίτι αλλά δεν σταματά να τραγουδά! Σήμερα λοιπόν μας καλέι στο «Καραντίνα Παγκράτι» ένα πάρτι στο instagram! Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα τραγουδήσει ζωντανά στο instagram στις 16.00 το απόγευμα και μαζί του διαδικτυακά πάντα θα είναι και η Νατάσα Μποφίλιου!

Πρόκειται για μια πολύ ωραία ιδέα που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και άλλοι καλλιτέχνες! Συντονίσου το απόγευμα στο προφίλ του Κωστή και καλή διασκέδαση! Σήμερα είναι το δεύτερο… επεισόδιο του Καραντίνα Παγκράτι και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα!

Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του.
Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι.
Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια
(«Καραντίνα Παγκράτι», επεισόδιο 2)
#maraveyas #karantinapagrati #liveoninstagram #menoumespiti #alladenthapethanoumekiolas

READ more