Κωστής Μαραβέγιας: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και το βλέπω σαν εικόνα στο μέλλον»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και για την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς.

Για την σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, είπε ότι «καμιά φορά οι τίτλοι που γράφονται για έμενα και τη σύζυγο μου, Τόνια Σωτηροπούλου, είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αυτό δεν με ενοχλεί, όμως δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάπου. Είναι κατανοητό να θέλει να μάθει κάποιος πράγματα για κάποιον που θαυμάζει, ακόμα και από κουτσομπολιό. Καμία φορά όμως αυτό περνάει το όριο».

«Λίγο πριν το γάμο μου, με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου να με ρωτήσει κάτι για μουσική. Είχε ξεχάσει ότι παντρεύομαι. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος, που δεν του δώσαμε μία επική διάσταση. Ήταν ένα πάρτι μεταξύ μας. Θέλω να γίνω μπαμπάς και το βλέπω σαν εικόνα στο μέλλον. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Δεν με νοιάζει να είμαι χαζομπαμπάς. Θέλω να είμαι κάλος μπαμπάς και η προτεραιότητα μου να είναι τα παιδιά μου», τόνισε μιλώντας για την πατρότητα.

Τέλος, αναφέρθηκε στις διατροφικές συνήθειες του, λέγοντας: «Τα τρία τελευταία χρόνια έχω αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες. Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ, είμαι vegan και μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί η ζωή μου σε πολλαπλά επίπεδα», αποκάλυψε, και πρόσθεσε σχετικά με τις συναυλίες του πως, «ετοιμάζω πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα».

Read More

And More