Κωστής Μαραβέγιας: Τι ανακοίνωσε στο instagram λίγο πριν το αποψινό The Voice

Το 2016 ήταν μία έντονη χρονιά για τον Κωστή Μαραβέγια και σίγουρο στο επίπεδο της απήχησής του στον κόσμο τον άφησε κερδισμένο. Η συμμετοχή του στο The Voice of Greece τον έκανε να ξεχωρίσει και να γίνει η δουλειά του ευρύτερα γνωστή.

Τα live του στο Passport γνωρίζουν απόλυτη επιτυχία και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε, μαζί με τους συνεργάτες του, να παρατείνουν τις εμφανίσεις. Οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το instagram του, μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές του The Voice αφού από αυτή την ερχόμενη Τετάρτη (11 Ιανουραίου) ξεκινούν τα battles.


“Μακάρι και αυτή τη χρονιά να έχω έμπνευση, να συνεχίζω να κάνω όνειρα για νέες μικρές δημιουργικές πτήσεις, να συνεχίζω να έχω τη λαχτάρα της ανακάλυψης αυτού του υπέροχου κόσμου και να είμαι σώφρων και υγιής. Ας είναι όσοι αγαπώ η αντήχηση αυτού του σύμπαντος, η αρμονία στη μουσική της καρδιάς μου. Μια ηλιόλουστη μέρα, μια καλή κουβέντα, δυο χαμόγελα, μια βόλτα στην πλατεία”, είπε ανάμεσα σε άλλα, στο “Κ” της Καθημερινής, για τη νέα χρονιά.

Read More

And More