Κωστής Μαραβέγιας: Τι ανέβασε στο instagram λίγο πριν την πρεμιέρα του Voice

Το “The Voice of Greece” του ΣΚΑΪ κάνει απόψε πρεμιέρα! Οι Blind Auditions έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες και επιτέλους θα δούμε το πρώτο επεισόδιο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα

Τα φώτα άναψαν, τα μικρόφωνα πήραν «φωτιά» και οι κριτές πήραν τις θέσεις τους στις κόκκινες καρέκλες. Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν φέτος τους coaches με την ερμηνεία τους και θα διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα τους;

Ποιοι από αυτούς θα καταφέρουν να γυρίσουν την καρέκλα; Οι τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες αναζητούν και πάλι ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων. Την ανυπομονυσία του για το πρώτο επεισόδιο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Κωστής Μαρεβάγιες με ένα post στο instagram.

Το ίδιο όμως έκανε και ο παρουσιαστής του talent show του ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον δικό του μοναδικό τρόπο είναι έτοιμος να διαχειριστεί την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη των παικτών αλλά και των φίλων- οικογενειών τους, και να τους κάνει να χαλαρώνουν με το εξαιρετικό του χιούμορ.

Στα backstage θα δούμε τη γλυκιά και λαμπερή Λάουρα Νάργες, που είναι και η πιο καινούρια της παρέας και μπορεί να αισθανθεί ακόμη περισσότερο την αγωνία των υποψηφίων.

Το «The Voice of Greece», το απόλυτο μουσικό show που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται για δεύτερη χρονιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από την απόψε στις 9 το βράδυ.

Read More

And More