Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Έχουν γίνει αχώριστοι!

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Έχουν γίνει αχώριστοι! | tlife.gr

Λίγο πριν τις γιορτές έγινε γνωστό το νέο ειδύλλιο της ελληνικής showbiz που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει την είδηση πως είναι ζευγάρι, μετά την αλλαγή του χρόνου όμως, δεν έχουν σταματήσει να κάνουν τη μια επίσημη κοινή έξοδο μετά την άλλη.

Έχοντας βγει και οι δυο από σχέσεις, ο Κωστής και η Τόνια προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή τους, χωρίς να κρύβονται όμως. Εξάλλου, ο ένας θαυμάζει και στηρίζει τον άλλο και οι δυο τους δείχνουν να έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.

Αρχικά, οι πρώτες εμφανίσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου στη μουσική σκηνή που εμφανιζόταν live ο Κωστής Μαραβέγιας φούντωσαν τις φήμες πως είναι ζευγάρι και ακολούθησαν η κοινή παραμονή Χριστουγέννων που πέρασαν, η εμφάνισή τους στα γενέθλια του Σάκη Ρουβά, όπου διασκέδασαν αγκαλιά και πολλές ακόμη βραδινές έξοδοι. Ανάμεσα σε αυτές και η έξοδός τους στο Box όπου εμφανίζονται οι Melisses με την Τάμτα και την Κόνυ Μεταξά.

   

Το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι το πρωί με το αγαπημένο του συγκρότημα, με τον Κωστή να ανεβαίνει μάλιστα και στη σκηνή για να τραγουδήσει.

Ενώ, λίγες μέρες μετά, ο γνωστός ερμηνευτής και η ηθοποιός ταξίδεψαν μαζί για τη Λεμεσό και την live εμφάνιση του Μαραβέγια στο νησί της Κύπρου!

Κράτα το

READ more