Κωστής Σαββιδάκης: Ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαζί Σου – “Είχα μια κύστη στα πνευμόνια, παραλίγο καρκίνος”

Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος ενσαρκώνει τον παπά Γρηγόρη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μαζί Σου” και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και την επιτυχία της σειράς. Ακόμα, αναφέρθηκε στην πίστη που έχει στην εκκλησία και τον Χριστό, ενώ αποκάλυψε στο πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε μέσω ενός ιερέα.

“Κάπνιζα πάρα πολύ τα τελευταία τριάντα χρόνια. Μέχρι και τέσσερα πακέτα τη μέρα. Κάποια στιγμή, πριν 5,5 χρόνια με έπιασε βήχας, μου είπε ένας φίλος “πήγαινε στον γιατρό” , αλλά εγώ δεν πήγα. Βρέθηκα στου Αγίους Ισιδώρους, με σταύρωσε ο παπα-Δημήτρης και κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου. Για είκοσι λεπτά δεν έβγαινε ο σταυρός από το σημείο που υπήρχε το πρόβλημα. Σηκώθηκα και δεν έπεφτε, ήταν κολλημένος στην πλάτη μου, σαν μαγνήτης. Μου είπε να κάνω μια ακτινογραφία στο συγκεκριμένο σημείο. Μπήκα Παρασκευή στο νοσοκομείο και Δευτέρα εγχειρίστηκα. Είχα μια κύστη στα πνευμόνια, παραλίγο καρκίνος. Καθαρίστηκε αμέσως ευτυχώς…” , είπε μεταξύ άλλων.

Ακόμη, αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και την ιδιαίτερη ταινία στην οποία συμμετέχει.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More