Κωστής Σαββιδάκης: Το θαύμα που βίωσε και του «έσωσε» τη ζωή

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Κωστής Σαββιδάκης μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και αναφέρθηκε στο θαύμα που βίωσε στου Αγίους Ισιδώρους, όπου ο σταυρός «κόλλησε» στην πλάτη του και έτσι έκανε ακτινογραφία και βρέθηκε ένα πρόβλημα υγείας.

«Πήγαινα πάρα πολύ συχνά στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό. Εκεί υπάρχει ο πατέρας Δημήτριος που έχει τον θαυματουργό Σταυρό και κατά διαστήματα τον βγάζει και ευλογεί τον κόσμο.. Με σταύρωσε και εμένα και κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου. Μου είπε λοιπόν να πάω να κάνω μια ακτίνα στο συγκεκριμένο σημείο. Έκανα την ακτίνα. Όντως βρήκανε κάτι. Ευτυχώς έπεσα σε πολύ καλά χέρια και πήγαν όλα καλά.

Αν δεν ήταν όμως ο σταυρός και ο πατέρας Δημήτριος να το εντοπίσει δε ξέρω που θα ήμουν σήμερα. Ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο. Πιστεύω πως για ότι συμβαίνει υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν φοβήθηκα. Σκέφτηκα ότι πηγαίνω μια εκδρομή δέκα μέρες να καθαρίσω» είπε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο Κωστής Σαββιδάκης αναφέρθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης και στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

«Πέρασα και εγώ τον ιό όπως όλοι μας. Ήταν δύσκολο. Ήμουν 18 ημέρες στο νοσοκομείο. Η δυσκολία δεν ήταν στην ασθένεια αλλά στις συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία μας. Δε προλαβαίνουν ούτε οι νοσηλευτές αλλά ούτε και οι γιατροί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ήταν ότι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Αν δεν είχα το κινητό να μιλάω με τους δικούς μου ανθρώπους δε ξέρω αν θα έβγαινα από εκεί μέσα με σώας τας φρένας. Υπήρξε ενδεχόμενο διασωλήνωσης» εξομολογήθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης.

 

Read More

And More