Κωστής Σαββιδάκης: Υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο «παπά-Γρηγόρης» από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

Υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα είναι ο Κωστής Σαββιδάκης, όπως ενημέρωσε πρόσφατα μέσα από ανάρτησή του.

Ο ηθοποιός ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως «παπα-Γρηγόρης» μέσα από τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες»  κατάγεται από τη Ρόδο, θα είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα με το ψηφοδέλτιο της πρώην προέδρου της Βουλής.

«Βλέπουμε όλοι μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, τη χώρα μας να βουλιάζει, τον λαό μας να πνίγεται και κανείς από τους κυβερνώντες να μην κάνει τίποτα για αυτό. Βλέπουμε όλους αυτούς που μας κυβερνούν να ρίχνουν συνέχεια το καράβι στα βράχια, κι εμείς, βάζοντας συνεχώς πλάτη, να προσπαθούμε απεγνωσμένα να σώσουμε ό,τι σώζεται.

Βλέπουμε να μην ενδιαφέρονται για τη νέα γενιά και, μοιραία, οι νέοι να εγκαταλείπουν τη χώρα. Βλέπουμε να τους σκοτώνουν και κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη! Αρκετή υπομονή έχει κάνει αυτός ο λαός και αρκετές ευκαιρίες έχει δώσει μέχρι τώρα σε όλους αυτούς», ανέφερε πρόσφατα στην εφημερίδα Espresso ο Κωστής Σαββιδάκης για την κάθοδό του στην πολιτική.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πλεύση Ελευθερίας (@plefsieleftherias2023)

Read More

And More