Κουμπάρα στην Κρήτη η Μαρία Μενούνος: Πάντρεψε το ζευγάρι που την… πάντρεψε! [pics]

Άρωμα Hollywood είχε ένας γάμος που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης, το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου. Η Ήρα Βουτσαλά, ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, και ο γυμναστής Σωτήρης Κυρανάκος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον Ναό Αγίου Νικολάου της Νέας Αλικαρνασσού και κουμπάρα ήταν Maria Menounos.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια συνδέεται με το ζευγάρι με μια βαθιά φιλία. Υπενθυμίζεται, μάλιστα, ότι οι νεόνυμφοι, πριν μερικούς μήνες, είχαν παντρέψει την Maria Menounos με τον αγαπημένο της, Kevin Undergaro, τον περασμένο Οκτώβριο, στο Άκοβο Αρκαδίας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στην Κρήτη για τον γάμο του ζευγαριού ήταν πρόσωπα της showbiz, όπως η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς, ενώ το “παρών” στο μυστήριο έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Δες φωτογραφίες από το μυστήριο:

Δες το βίντεο από την είσοδο του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης και την αφιέρωση του πατέρα της νύφης στην Μαρία Μενούνος και τους νεόνυμφους:

Φωτογραφίες: flashnews & neakriti

Read More

And More