“Κουρεμένος” θα βγει στον αέρα ο Γ. Παπαδάκης!

“Κουρεμένος” θα βγει φέτος στον αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης. Με άλλα λόγια; Μειώνεται η διάρκεια του ενημερωτικού, “Πρωινού ΑΝΤ1”! Πέρσι είχαμε τον γνωστό δημοσιογράφο να βρίσκεται στις επάλξεις από τις 7.00 το πρωί μέχρι και τις 11.00, φέτος; Φέτος θα μας αποχαιρετά μία ώρα νωρίτερα.

Οι τίτλοι του τέλους του “Πρωινού ΑΝΤ1” θα πέφτουν στις 10.00 το πρωί, μιας και αμέσως μετά θα πρέπει να ακολουθύν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, όπου και αυτοί με την σειρά τους θα κλείνουν στη 1.00 το μεσημέρι.

Ετσι, ο Γιώργος Παπαδάκης αρχικά μπορεί να μας καλημερίσει και να μας κρατά συντροφιά για τέσσερις ολόκληρες ώρες, όμως, από τα μέσα του Οκτώβρη και μετά που οι Λιαγκο-Σκορδαίοι αναμένεται να έχουν κάνει πρεμιέρα, η εκπομπή του θα γίνει τρίωρη.

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Παπαδάκης ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για να βγει στον αέρα, μιας και είναι εκείνος που θα κάνει αυτή την χρονιά… ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, στο πρόγραμμα της σεζόν 2013-2014, μιας και η πρεμιέρα του έχει οριστεί για τις 23 του μήνα. Εννοείται δε πως και φέτος θα έχει δίπλα του τόσο την Ντόρα Κουτροκόη, όσο και τον Ντίνο Σιωμόπουλο.

Read More

And More