Κοζάνη: Άνεργος ανθοπώλης έγινε εκατομμυριούχος στο τζόκερ με 4€!

Κοζάνη: Άνεργος ανθοπώλης έγινε εκατομμυριούχος στο τζόκερ με 4€! | tlife.gr

Για χρόνια έπαιζε τους ίδιους αριθμούς στο τζόκερ και τελικά δικαιώθηκε – Ο λόγος για έναν άνεργο, ανθοπώλη που πλέον είναι εκατομμυριούχος

Άλλαξε ξαφνικά μέσα σε μια στιγμή η ζωή ενός βιοπαλαιστή στα Σέρβια Κοζάνης, ο οποίος ήταν ο ένας και μοναδικός υπερτυχερός του Τζόκερ, κερδίζοντας περίπου το ποσό του 1,2 εκ. ευρώ, στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής.
Ο 40χρονος δεν πίστευε στ’ αυτιά του όταν τον τηλεφώνησε η πράκτορας Δέσποινα Χατζίδου και του ανακοίνωσε ότι το δελτίο του βρέθηκε στην 1η κατηγορία του 5+1, κατά την διαλογή της 1.373ης κλήρωσης του τζόκερ, κερδίζοντας τουλάχιστον 1 εκ. ευρώ.
Το ακριβές ποσό που δίνει το χρυσό δελτίο ανέρχεται σε 1.306.000 μεικτά και 1.175.000 ευρώ καθαρά. Ο υπερτυχερός έγινε εκατομμυριούχος με ένα απλό δελτίο των 4 ευρώ! Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι έπαιζε χρόνια τώρα τα ίδια νούμερα, μέχρι που προχθές η τύχη του χαμογέλασε για τα καλά.
Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, o 40χρονος διατηρούσε ανθοπωλείο στα Σέρβια, αλλά περιστασιακά εργαζόταν σε κατασκευαστικές εταιρίες, αφού τα λιγοστά έσοδα του καταστήματος δεν επαρκούσαν. Μάλιστα την περίοδο αυτή ήταν άνεργος. Έχει δύο κόρες που πάνε στο δημοτικό σχολείο και τα έφερνε δύσκολα βόλτα, μη μπορώντας να καλύψει τις βασικές ανάγκες της οικογένειας.

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

READ more