Κραυγή αγωνίας από την Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Φτάνουν τα κεράκια και τα μνημόσυνα, τώρα χρειάζεται δράση”

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πυρόπληκτων, ύστερα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική, πριν μία εβδομάδα. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, η αγαπημένη ηθοποιός πρωτοστατεί ως εθελόντρια στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης, όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βοηθά στην απογραφή και την καταγραφή των πραγμάτων και, όπως ανέφερε η ίδια στην Espresso, υπάρχει ανάγκη από επιπλέον εθελοντές, αυτοκίνητα αλλά και ειδικούς που μπορούν να παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη σε αυτούς τους ανθρώπους.

“Καθένας από το μετερίζι του μπορεί να βοηθήσει. Το “δεν ξεχνάμε και βοηθάμε” δεν είναι μόνο τα κεράκια και τα μνημόσυνα, αλλά η δράση και η έμπρακτη βοήθεια στους ανθρώπους που υποφέρουν. Θρηνήσαμε όλοι μας για τα θύματα της πυρκαγιάς, πρέπει τώρα να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που επέζησαν κι έχει αλλάξει δραματικά η ζωή τους. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας” αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην εφημερίδα, καλώντας όλους μας να συμπράξουμε σε αυτό το σπουδαίο έργο.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Αλέξανδρος Κασσανδρινός καταγράφουν τα πράγματα που καταφθάνουν για τους πυρόπληκτους

Read More

And More