Η Kris Jenner θέλει να ξαναγίνει μητέρα!

Η Kris Jenner θέλει να ξαναγίνει μητέρα! | tlife.gr

Τι και αν σε μόλις δύο μήνες απέκτησε δύο εγγονάκια, η Kris Jenner ζήλεψε τις κόρες της και θέλει και εκείνη μωράκι! Η Kim Kardashian απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας την κόρη της Chicago, ενώ η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Stormi. Αυτό σημαίνει ότι η Momager έχει πλέον 8 εγγονάκια από τα 5 παιδιά της, ενώ σε λίγους μήνες πρόκειται να αποκτήσει και ένατο, από την Khloe Kardashian.

Όχι, όμως! Αυτά δεν της αρκούν! Σύμφωνα με το περιοδικό «Closer», η Kris Jenner σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί με τον σύντροφό της Corey Gamble.

«Η Kris θέλει απελπισμένα ένα ακόμη παιδί από τότε που η μεγαλύτερη κόρη της, Courtney, γέννησε το πρώτο της εγγόνι, τον Mason, πριν από 8 χρόνια. Βλέποντας τους απογόνους της να κάνουν παιδιά, θέλει κι αυτή ένα ακόμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή και συνέχισε: «Ο Corey έχει ερωτευτεί ένα 5χρονο αγόρι από ένα ορφανοτροφείο στα περίχωρα του Λος Άντζελες. Είναι στη διαδικασία της απαραίτητης συμπλήρωσης όλων των εγγράφων με την ελπίδα πως θα μπορούσαν να πάρουν το γιο τους ακόμη και τον επόμενο μήνα».

READ more