Κρις Σταμούλης: «Θεωρώ ότι αδικήθηκα στην ψηφοφορία»

Ο Κρις Σταμούλης, ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο “Πρωινό μας”.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star εξέφρασε για ακόμη μια φορά την άποψη ότι αδικήθηκε στην ψηφοφορία του νησιού καθώς υπήρχαν και άλλοι αδύναμοι αγωνιστικά παίκτες.

«Θεωρώ ότι αδικήθηκα, πρώτον γιατί τα στατιστικά που αναφέρετε ανά εβδομάδα αλλάζουν. Αν παρέμενα τα στατιστικά αυτά θα άλλαζαν. Ήδη την τελευταία εβδομάδα είχε αρχίσει να φέρνω νίκης και το ένιωθα και εγώ ότι ανέβαινα. Επιπλέον, η αγωνιστικότητα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στο Survivor και στη παραμονή στο νησί και το βλέπεις γιατί υπάρχουν παίκτες που δεν είναι καλοί αγωνιστικά και παραμένουν…

Και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας μου δεν ήταν οι υπερπαίκτες ώστε να υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα και να λέμε ότι πρέπει να φύγω. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο. Θεωρώ ότι αδικήθηκα γιατί υπήρχαν και άλλοι κακοί αγωνιστικά παίκτες και παραμένουν και επίσης, η Μελίνα η οποία είναι τραυματισμένη έχει παίξει σε πολύ λίγους αγώνες αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί» είπε ο Κρις Σταμούλης.

Read More

And More