Κρίσιμες ώρες και πάλι στο Alter !

Ωρολογιακή βόμβα, που είναι έτοιμη να εκραγεί θυμίζει για ακόμα μία φορά το Alter… Η κατάσταση αυτή την στιγμή στο κανάλι του Περιστερίου, είναι κάτι παραπάνω απο εκρηκτική, μιας και οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι, γι ΄αυτό και έχουν προχωρήσει εδώ και μέρες σε επίσχεση εργασίας.

Ετσι, μετά την γενική συνέλευση των διοικητικών που ήταν στις 2.30 το μεσημέρι και των δημοσιογράφων λίγο αργότερα, αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη και η σύσκεψη των τεχνικών, προκειμένου όλοι μαζί να αποφασίσουν για το ποια στάση θα κρατήσουν από εδώ και στο εξής στις κινητοποιήσεις τους.

Η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η παρακάτω… Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να δώσουν ένα περιθώριο στο Γιαννίκο να τους πληρώσει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου και αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, να προχωρήσουν ξανά σε επίσχεση. Βέβαια, αυτή είναι η πρότασή τους, με την προυπόθεση ο μέχρι πρότεινος ισχυρός άνδρας του καναλιού, να δεχτεί αύριο να υπογράψει μπροστά στους εκπροσώπους των τριών σωματείων, σχετικό συμφωνητικό, με το οποίο να δεσμεύεται γραπτώς γι ΄αυτό που θα τους υποσχεθεί…

Read More

And More