Κρίσιμες ώρες στην συνεργασία Όλγας Τρέμη – Mega!

Κρίσιμες ώρες στην συνεργασία Ολγας Τρέμη – Mega! Τα τελευταία 24ωρα οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στα γραφεία των τηλεοπτικών συντακτών, θέλουν την γνωστή δημοσιογράφο να αποφάσισε από Σεπτέμβρη να θέσει τον εαυτό της εκτός καναλιού.

Είναι γνωστό πως η πτωτική πορεία του δελτίου στους πίνακες τηλεθέασης έχει προκαλέσει τους τελευταίους μήνες ισχυρές αναταράξεις στο εσωτερικό του Mega και απ ΄ότι κανείς μπορεί να καταλάβει, η Ολγα Τρέμη προφανώς και δεν θέλει να σηκώσει στους ώμους της μόνη της όλο αυτό το βάρος και το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης, το ύφος και την φιλοσοφία του, με αποτέλεσμα να επιθυμεί η νέα χρονιά να την βρει μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό.

Βέβαια, πρέπει να διευκρινίσουμε πως παρά τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει και οι οποίες θέλουν ήδη την Ολγα Τρέμη να έχει περάσει την έξοδο του Mega, τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο και δεν έχει τελειώσει, μιας και το αίτημα για την λύση της συνεργασίας της Ολγας Τρέμη με το Mega πρέπει πρώτα να περάσει από το Διοικητικό Συμβούλιο του καναλιού, το οποίο ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Read More

And More