Κρίσιμες στιγμές στο Alter…

Ο απόλυτος χαμός επικρατεί για ακόμα μία φορά στο Alter… Οι εργαζόμενοι του καναλιού είναι πραγματικά εξαγριωμένοι με την διεύθυνση που δεν λέει να ξεκινήσει να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα τους. Αντ ΄αυτού; Εξακολουθεί να παίζει το παιχνίδι της… γάτας με το ποντίκι.

Ετσι, αυτή την στιγμή πραγματοποιούνται γενικές συνελεύσεις των τεχνικών και των δημοσιογράφων, προκειμένου να δουν το ποια θα είναι από εδώ και πέρα η στάση τους απέναντι στην διοίκηση και το ποιες θα είναι οι επόμενες απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

Και ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί τόσο οι τεχνικοί, όσο και οι δημοσιογράφοι να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, τελικά μετά από παρέμβαση της διευθύντριας ανθρώπινου δυναμικού κ. Νάσιας Γοργόλη και αφού τους διαβεβαίωσε πως θα υπάρξει κάποια καταβολή των δεδουλευμένων τους μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, οι δημοσιογράφοι έκαναν πίσω.

Ναι, οι δημοσιογράφοι έκαναν πίσω, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, όμως, της διεμήνυσαν πως αν δεν δουν κίνηση στον λογαριασμό τους στις 14 του μήνα, την ίδια στιγμή θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.
Τώρα η κ. Γοργόλη διαπραγματεύεται και με τους τεχνικούς, προκειμένου κι αυτοί να κάνουν πίσω όσο αφορά στην επίσχεση.

Read More

And More