Κρίστεν Στιούαρτ: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τη φοβίζει στο ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα

Την  πριγκίπισσα Νταϊάνα πρόκειται να υποδυθεί η Κρίστεν Στιούαρτ στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Spencer», Με αφορμή αυτό το ρόλο η ηθοποιός αποκάλυψε τα συναισθήματά  για την ευθύνη και τους φόβους που αισθάνεται πως έχει.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο InStyle, η Κρίστεν Στιούαρτ ανέφερε ότι προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η προφορά της θα είναι σωστή.

«Δεν ξεκινάμε τα γυρίσματα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η προφορά μού προκαλεί φόβο, γιατί οι άνθρωποι ξέρουν αυτή τη φωνή και είναι τόσο ιδιαίτερη», εξήγησε και συνέχισε λέγοντας, «Εργάζομαι γι αυτό τώρα και έχω ήδη δάσκαλο διαλέκτου».

Η Κρίστεν Στιούαρτ ανέφερε επίσης πως έχει κάνει μεγάλη έρευνα για την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ρόλο.

«Όσον αφορά την έρευνα, έχω διαβάσει 2,5 βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό προτού πάω πραγματικά να κάνω την ταινία», είπε.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμα ότι την κατέβαλε η θλίψη όταν άρχισε να ερευνά την ιστορία της Νταϊάνα.

«Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που υπήρξε ποτέ και δεν θέλω να υποδυθώ απλώς τη Νταϊάνα, θέλω να τη γνωρίσω έμμεσα», είπε. «Έχω πολύ καιρό να ενθουσιαστώ τόσο που υποδύομαι έναν ρόλο», κατέληξε.

Read More

And More