Κρίστη Καθάργια: Συγκλονίζει για τη μάχη της με τον κορονοϊό η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη – Νόσησαν και οι γονείς της

Η Κρίστη Καθάργια, η μέλλουσα σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον γάμο της με τον παρουσιαστή αλλά και την δύσκολη περίοδο που πέρασαν όταν νόσησαν και οι δύο από κορονοϊό.

«Δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη ο γάμος μας, έχει πέσει πολλή δουλειά. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Δεν θα σας πω ψέματα. Όταν είναι να συμβεί από μένα θα το μάθετε πρώτοι!

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος με τον κορονοϊό. Νοσήσαμε πολύ άσχημα. Νόσησαν και οι γονείς μου. Η μητέρα μου που ήταν διπλά εμβολιασμένη το πέρασε ελαφριά. Ο πατέρας μου δεν πρόλαβε να κάνει τη δεύτερη δόση και το πέρασε βαριά. Τρομάξαμε πάρα πολύ. Τα κατάφεραν και οι δύο. Έχει αφήσει κάποια προβλήματα στον μπαμπά μου στα πνευμόνια.

Είναι πολύ περίεργη αυτή η ασθένεια δεν θα το ρίσκαρα να περάσω κάτι αντίστοιχο. Το εμβόλιο δεν μου λέει τίποτα, μπροστά σε αυτό που πέρασα ως ασθενής» τόνισε η Κρίστη Καθάργια.

Read More

And More