Κρίστη Καθάργια: Το πρώτο μήνυμα μετά τη μάχη της με τον κορονοϊό: “Έχω βγάλει έρπη από τον πυρετό που είχα τόσες μέρες” (video)

Πολύ δύσκολος μήνας ήταν ο Νοέμβριος για τον Γιώργο Μαυρίδη και την σύντροφό του, Κρίστη Καθάργια, αφού νόσησαν από κορονοϊό και χρειάστηκε ακόμα και να νοσηλευτούν, καθώς τα συμπτώματά τους ήταν πολύ έντονα. 

Η Κρίστη Καθάργια, λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο, είχε δηλώσει στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live news”. “Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ χάλια και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα.

Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια εβδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο».

Εδώ και λίγες ημέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι του. Η Κρίστη Καθάργια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι δημοσιεύοντας ένα βίντεο ανέφερε: “Αφού η ζωή είναι μόνο μπροστά, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προχωράμε. Επίσης τα χείλη μου δεν είναι έτσι από υαλουρονικό, ούτε φταίει το φίλτρο, αλλά έχω βγάλει έρπη από τον πυρετό που είχα τόσες μέρες”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More