Κρίστη Τσολακάκη: Με chic look συνόδευσε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο θέατρο [pics]

Η Κρίστη Τσολακάκη και ο Νίκος Χατζηνικολάου  ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που προτιμούν να κρατούν στην προσωπική τους ζωή χαμηλούς τόνους. Το γνωστό ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 και από τότε έχει δει τον έρωτά του να επισφραγίζεται πολλές φορές, καθώς έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα. Ο παρουσιαστής ειδήσεων του Ant1 έχει ακόμα έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση, τον Παναγιώτη.

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, αφού αποφεύγουν τα φλας των παπαράτσι. Ωστόσο, η Κρίστι Τσολακάκη γνωρίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις στιλιστικές επιλογές της. Η σύζυγός του anchorman του Ant1 επιλέγει για τις δημόσιες εξόδους της κομμάτια από επώνυμους οίκους μόδας.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Κρίστη Τσολακάκη και ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος, προκειμένου να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση “Το Δικό μας Σινεμά” με πρωταγωνιστές την Δέσποινα Βανδή και τον Σπύρο Παπαδόπουλου. Το ζευγάρι κάθισε στις πρώτες θέσεις τους θεάτρου και διασκέδασε με το φανταστικό θέαμα που πρόσφεραν οι ηθοποιοί και οι χορευτές.

Η Κρίστη Τσολακάκη επέλεξε για την συγκεκριμένη έξοδο ένα black & white chic look. Ειδικότερα, φοράει φούστα με πουά και πιέτες συνδυασμένη με μαύρο sleeveless top μαύρα platform πέδιλα και λευκό blazer. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την είσοδό του στο θέατρο αλλά και κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More