Κριστιάνο Ρονάλντο: Ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του μετά το θάνατο του δίδυμου αδερφού της

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύζυγός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκιεζ διανύουν μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής τους, καθώς ο γιος τους – το ένα από τα δύο δίδυμα- πέθανε κατά τη διάρκεια της γέννας.

Η σύντροφος του βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, με το ζευγάρι να έχει γνωστοποιήσει νωρίτερα τον περασμένο Οκτώβριο ότι περίμεναν τον ερχομό διδύμων, ενός κοριτσιού κι ενός αγοριού.

Ο Πορτογάλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η αγαπημένη του, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους, περνώντας αρκετό χρόνο με τα παιδιά τους, αλλά και με τη νεογέννητη κόρη τους, που ήρθε στη ζωή στις 18/4.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, λίγες ημέρες μετά την τραγική απώλεια που βίωσε, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πιο γλυκιά φωτογραφία του με τη νεογέννητη κόρη του.

Στο στιγμιότυπο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποζάρει αγκαλιά με την νεογέννητη κορούλα του και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Παντοτινή αγάπη», έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη λεζάντα της ανάρτησής του και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα Likes ήταν αμέτρητα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Read More

And More