Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ραγίζει» καρδιές για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του – Πώς το ανακοίνωσε στα παιδιά του

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη στιγμή που αναφέρεται στον νεογέννητο γιο του που πέθανε, να είναι άκρως συγκινητική.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε – χωρίς μεγάλη επιτυχία – να κρατήσει “σταθερή” τη φωνή του μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν, για το θάνατο του νεογέννητου γιου του, Έιντζελ.

«Ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου», παραδέχτηκε ο Πορτογάλος για την τραγωδία που βίωσε η οικογένεια του στα μέσα του περασμένου Απριλίου.

«Όταν έχεις ένα παιδί περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν έχεις ένα πρόβλημα είναι δύσκολο. Εγώ και η Τζίο είχαμε δύσκολες στιγμές. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβω τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά, είχαμε πολλές διοργανώσεις. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου», πρόσθεσε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι κρατάει τις στάχτες του Έιντζελ κοντά σε εκείνες του πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε από ηπατική ανεπάρκεια το 2005, σε ένα παρεκκλήσι στο σπίτι του και παραδέχτηκε ότι αρκετές φορές επικοινωνεί μαζί τους αφού αυτό τον βοηθά να γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

Περιγράφοντας τη στιγμή της ανακοίνωσης των δυσάρεστων νέων, ο Κριστιάνο δήλωσε ότι: «Τα παιδιά αρχίζουν να λένε ‘πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό;’». Ο Πορτογάλος τόνισε πως είπε το δυσάρεστο νέο στον μεγάλο του γιο, μιλώντας του στο δωμάτιο του, αλλά ανέφερε πως η Εύα, ο Ματέο και η Αλάνα Μαρτίνα (πέντε και τεσσάρων ετών,αντίστοιχα) χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστούν την είδηση.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αναφέρθηκε και στα ανάμεικτα συναισθήματα που είχε εκείνη την περίοδο, λόγω της γέννησης της κόρης του, εξηγώντας πως ποτέ δεν περίμενε να είναι χαρούμενος και λυπημένος, την ίδια στιγμή. Πρόσθεσε ότι η μικρή τους Μπέλα, που είναι τώρα έξι μηνών, είναι ένα εντυπωσιακό, όμορφο κορίτσι και είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτήν.

Read More

And More