Κρήτη: Η γυναίκα που… έγινε άντρας αποκαλύπτεται - »Κανείς δεν είναι τέλειος»!

Κρήτη: Η γυναίκα  που… έγινε άντρας αποκαλύπτεται – »Κανείς δεν είναι τέλειος»! | tlife.gr

Ο 30χρονος από την Κρήτη που άλλαξε φύλο και ετοιμάζεται να πάει στο στρατό μιλάει για όλους και για όλα – Για τη γυναίκα της ζωής του, τα σχόλια του κόσμου και εκείνους που τον βοήθησαν…

«Από πέντε χρονών ήξερα ποιος ήμουν. Και γνώριζε και το περιβάλλον μου. Υπήρχαν και κακόβουλοι, όμως κατ’ επιλογή απέφευγα να τους συναναστρέφομαι. Ίσως ήταν ένας τρόπος άμυνας για να προστατεύσω τον εαυτό μου». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον 30χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου και πριν από λίγες ημέρες προσέφυγε στην Δικαιοσύνη προκειμένου να πάρει το «πράσινο φως» για την αλλαγή των στοιχείων του στο ληξαρχείο.
Όπως αποκαλύπτει, στην απόφαση αυτή τον ενθάρρυνε η σύντροφος του με την οποία έχουν σχέση εδώ και 12 χρόνια. «Αυτή είναι το στήριγμα μου, ο άνθρωπος μου» λέει. Το ζευγάρι θα παντρευτεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και η χαρά τους είναι απερίγραπτη. «Θα παντρευτούμε την ημερομηνία που γνωριστήκαμε και μου άλλαξε την ζωή».
Όσο για τον στρατό, εκτιμά ότι θα κληθεί να παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι. Δεν τον τρομάζει, όπως λέει, απεναντίας, το χαίρεται γιατί είναι συνειδητοποιημένος και αγαπά την πατρίδα του. Ως προς την μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η περίπτωση του, παραδέχεται ότι δεν την επιθυμεί και αυτό που θέλει είναι να ζήσει ήρεμα την νέα του ζωή δίπλα στην αγαπημένη σύντροφο του και στην οικογένεια του.
«Κανείς δεν είναι τέλειος. Εγώ πιστεύω στον Θεό. Ήξερα ποιος ήμουν και ποιος είμαι. Πάνω απ’ όλα με ενδιαφέρει ο άλλος να είναι άνθρωπος. Σαφώς και υπάρχει ρατσισμός. Όμως ας κοιτάξει ο καθένας τα δικά του και το σπίτι του. Να κάνει την αυτοκριτική του. Έτσι θα γίνουμε καλύτεροι».
Ο ίδιος μέσω του cretalive.gr θέλησε μέσα από την καρδιά του να ευχαριστήσει συμπολίτες του, επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι τον στήριξαν οικονομικά και κάλυψε μεγάλος μέρος των εξόδων της κλινικής όπου έγινε η επέμβαση.
Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

READ more