Κρήτη: Συνεχίζεται με συλλογή υπογραφών το θρίλερ της νεκρής Βρετανίδας!

Με τις ελληνικές αρχές τα βάζει η οικογένεια της 54χρονης Βρετανίδας Τζιν Χάνλον, το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί στα νερά του λιμανιού του Ηρακλείου, τον Μάρτιο του 2009. Μάλιστα ξεκίνησε διαδικτυακή εκστρατεία συγκέντρωσης χιλιάδων υπογραφών, απαιτώντας από την ελληνική Δικαιοσύνη να ανοίξει νέος κύκλος ερευνών για την μυστηριώδη υπόθεση.

Οι γιοι της άτυχης γυναίκας αποδίδουν στην ελληνική αστυνομία αναποτελεσματική έρευνα, εκφράζοντας την έντονη ενόχληση τους για το γεγονός ότι η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο χωρίς να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που στέρησε τη ζωή της μητέρας τους.

Η συγκέντρωση των υπογραφών γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας thepetitionsite.com. Στόχος της οικογένειας της 54χρονης είναι να συγκεντρωθούν 10.000 υπογραφές προκειμένου να αποσταλούν στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης. Ήδη έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από δυο χιλιάδες υπογραφές.

H υπόθεση μπήκε στο αρχείο καθώς υπήρξε οριστική απαλλαγή με βούλευμα δύο ανδρών, γνωστών του θύματος, οι οποίοι είχαν κληθεί σε απολογία ενώπιον των ανακριτικών Αρχών.

Η υπόθεση είχε εξελιχθεί σε θρίλερ… Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More