Κρήτη: Τον σκότωσε επειδή έφαγε ένα από τα κουνέλια του

Απίστευτη είναι η εξέλιξη στην υπόθεση των πυροβολισμών που αναστάτωσαν τους περίοικους στην οδό Γογονή των Χανίων το απόγευμα της Κυριακής (03-11-2013) όταν ένας 55χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο τραυματισμένος στο πρόσωπο, ενώ πρώτα είχε πυροβολήσει και σκοτώσει ένα σκυλάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε πως ο 55χρονος – ο οποίος σύμφωνα με περίοικους αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα – έγινε έξαλλος επειδή ο δικός του σκύλος, σκότωσε ένα από τα κουνέλια του.
Εκτός εαυτού άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί το σκυλάκι το οποίο κατάφερε να το σκοτώσει στο πεζοδρόμιο. Όπως ήταν φυσικό, αναστατωμένη η γειτονιά “σηκώθηκε στο πόδι” και σύμφωνα με το flashnews.gr, ένας απο τους γείτονες βλέποντας πως ο 55χρονος ήταν εκτός εαυτού και πυροβολούσε διαρκώς, κατάφερε να τον πλησιάσει και δίνοντάς του μια γροθιά στο κεφάλι, τον έριξε κάτω με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Ο 55χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου παραμένει φρουρούμενος απο αστυνομικούς καθώς έχει συλληφθεί για τον φόνο του σκυλιού και την χρήση του όπλου.

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

Read More

And More