Κρυφό ραντεβού Kutcher – Leal τρεις μήνες πριν το σκάνδαλο!

Μπορεί η είδηση ότι ο Ashton Kutcher απάτησε την Demi Moore την παραμονή της επετείου του γάμου τους, να έσκασε σαν “βόμβα” στα κοσμικά πηγαδάκια του Χόλιγουντ και πολλοί να την αμφισβήτησαν, νέα στοιχεία όμως δείχνουν πως αληθεύει.

Ο λόγος για τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και θέλουν τον πρωταγωνιστεί του “Two and a half man” να έχει βγει πριν τρεις μήνες τρυφερό ραντεβουδάκι με την 23χρονη Sara Leal. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να βγαίνουν και να φεύγουν μαζί από γνωστό club, που διασκέδασαν με φίλους.
Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στο “rumorfix”, οι φωτογραφίες είναι από τον Ιούνιο και σε αυτές βλέπουμε τον Ashton να φεύγει με το αυτοκίνητό του και στο πίσω κάθισμα να βρίσκεται η ξανθιά καλλονή.

Δες το video:

Την ίδια στιγμή, πάντως, η Demi Moore και μετά την αινιγματική φράση που έγραψε στο Twitter της συνεχίζει να μην παίρνει επίσημη θέση απέναντι στις φήμες. Χθες μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία που τράβηξε με το κινητό της και στην οποία έγραψε ως λεζάντα: “Ι see through you…”

Read More

And More