Κρυφός αρραβώνας για διάσημη ηθοποιό!

Φουντώνουν οι φήμες πως η 37χρονη ηθοποιός Katie Holmes, διατηρεί δεσμό με τον 48χρονο συναδελφό της Jamie Foxx. Η Katie Holmes μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για κάποιον πιθανό σύντροφό της. Σχεδόν μοιάζει να έχει… μονάσει! Τον τελευταίο καιρό όμως οι δημόσιες εμφανίσεις της με τον ηθοποιό Jamie Foxx έδωσαν πολλή τροφή στις φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους και όχι ένα απλό φλερτ!


Μάλιστα μεγάλα αμερικανικά περιοδικά lifestyle όπως το OK και το InTouch ισχυρίζονται ότι οι δυο τους βγαίνουν κρυφά εδώ και δύο χρόνια και πως ετοιμάζονται να κάνουν το ντεμπούτο τους όχι απλώς ως ζευγάρι αλλά ως αρραβωνιασμένο ζευγάρι και πως ο γάμος είναι κάτι που έχουν συζητήσει!


Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν να διασκεδάζουν μαζί σε πάρτι στη Νέα Υόρκη.


Αυτή τη φορά οι φήμες φούντωσαν και αφορμή στάθηκαν οι τελευταίες τους δημόσιες εμφανίσεις τους, στις οποίες και οι δύο εμφανίζονται να φορούν βέρα. Συγκεκριμένα ο Jamie πήγε σε εκδήλωση για την πολιτική καμπάνια της Hillary Clinton στη Νέα Υόρκη, ενώ την ίδια μέρα η Katie εμφανίστηκε σε κοσμικό πάρτυ εγκαινίων επίσης στη Νέα Υόρκη. Οι ίδιοι όπως είναι φυσικό δεν αποκαλύπτουν απολύτως τίποτα.

Read More

And More