“Κρυφός” γάμος στην Κέρκυρα για τον μεσίτη των stars!

Ο εκκεντρικός Ryan Serhant παντρεύτηκε στο Ποντικονήσι τη δικηγόρο Αιμιλία Μπεχράκη. Ο εκατομμυριούχος μεσίτης των stars, που έχει στο πελατολόγιο του ονόματα όπως η jennifer Lopez και ο Leonardo Di Caprio, παντρεύτηκε στο νησί του Ιουνίου με 150 καλεσμένους.

Ο γάμος τους, παρόλο που έγινε στα “κρυφά” -έγινε γνωστός μόλις 4 μέρες μετά την τέλεσή του- θα προβληθεί στο reality show που παρουσιάζει ο Ryan στις ΗΠΑ.


Την πρώτη φωτογραφία ωστόσο του νεόνυμφου ζευγαριού δημοσιεύει αποκλειστικά το αμερικάνικο People.


Η τελετή έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης αλλά οι καλεσμένοι βρέθηκαν στο νησί σχεδόν μία εβδομάδα νωριτερα και φρόντισαν να μοιραστούν κάποια στιγμιότυπα από την παραμονή τους στο νησι του Ιονίου μέσα από τα social media τους.

H Αιμιλία και ο αγαπημένος της ακολούθησαν τα ελληνικά έθιμα, ενώ το γαμήλιο γλέντι έγινε σε πολυτελή βίλα της Κέρκυρας, με άφθονο φαγητό και ποτό, μουσική και πυροτεχνήματα!

Ο γάμος τους ήρθε μετά από σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 32χρονος μεσίτης και παρουσιαστής της εκπομπής “Million Dollar Listing” στην οποία έκανε πρόταση γάμου καταμεσίς της φημισμένης Times Square της Νέας Υόρκης!

Read More

And More