Κρύος ο καιρός και σήμερα!

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχής κυρίως στα βορειοδυτικά.

Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις με ομίχλη ή και παγετό τοπικά το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών. Ομίχλη τοπικά το πρωί κυρίως στα βόρεια. Παγετός τοπικά στην Ήπειρο το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου αλλά στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις ενώ υπάρχει πιθανότητα παγετού το πρωί στη Θεσσαλία και περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα στα νότια θαλάσσια τμήματα δυτικοί 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα βόρεια θαλάσσια τμήματα νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Από το βραδύ αναμένεται εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν στα νάτια βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και απο το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθείαπο 9 έως 19 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά το πρωί βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για την Τρίτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων βροχών στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία άνοδο.

Read More

And More