Κρυσταλλία: Η φωτογραφία με τον σύζυγό της και ο απολογισμός για τον ονειρεμένο γάμο της!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν, την περασμένη Παρασκευή, η Κρυσταλλία με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Πλατανιά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αίγινα, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους φίλους και στενούς συγγενείς. Η γνωστή τραγουδίστρια έφτασε με άμαξα στην εκκλησία, όπου την περίμενε καρτερικά ο γοητευτικός σκηνοθέτης, και ήταν άκρως εντυπωσιακή με το νυφικό της. Μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα πάρτι, το οποίο κατέληξε με όλους του καλεσμένους, αλλά και τους νεόνυμφους, να πέφτουν στην πισίνα.

Το πρωί της Δευτέρας, η Κρυσταλλία έκανε την πρώτη της ανάρτηση ως παντρεμένη στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε με τον άντρα της ζωής της αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, στην οποία πόζαραν και οι δυο χαμογελαστοί, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

“Οι ΠΙΟ ευτυχισμένες μέρες της ζωής μας… μέχρι τώρα… Όπως ακριβώς το ονειρευτήκαμε, έχοντας δίπλα μας τους αγαπημένους μας. Ένα τριήμερο party που δεν θέλαμε να τελειώσει ποτέ!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ο μεγάλος και δυνατός έρωτάς τους είχε ευτυχή κατάληξη!

Read More

And More