Κρυσταλλία: «Ήμουν αγοροκόριτσο και αθυρόστομη» – Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της, Νικηφόρο

Στην παρέα του «The 2Night Show» ήρθε το βράδυ της Δευτέρας και η Κρυσταλλία Ρήγα. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, την οποία απολαμβάνουμε και στη θέση της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Κρυσταλλία μίλησε για τα μαθητικά της χρόνια ως «αγοροκόριτσο», για την εμπειρία της ως κριτής στο show του ANT1, ενώ αποκάλυψε γιατί νιώθει άβολα στις συνεντεύξεις. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της ο μονάκριβος γιος της, Νικηφόρος;

«Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν. Όταν μιλάω, είμαι λίγο αθυρόστομη. Με λες και νταλικιέρη. Ερχόντουσαν αγόρια αλλά εντάξει. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες» αποκάλυψε η Κρυσταλλία για την εφηβεία της. 

«Όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπάει προβολέας. Μπορεί να το έχω από το σχολείο, θα το λύσω με τον ψυχολόγο μου» τόνισε η τραγουδίστρια.

 

Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της, Νικηφόρο

Η Κρυσταλλία εκτός από την επαγγελματική επιτυχία, το τελευταίο διάστημα ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, καθώς πριν ενάμιση χρόνο περίπου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της και… έλιωσε!

«Ο γιος μου, ο Νικηφόρος είναι 14 μηνών. Θα ήθελα ιδανικά να κάνω τέσσερα παιδιά, αλλά τώρα που είδα πως είναι… το πάω πιο σιγά. Δεν έχουμε ουσιαστική βοήθεια, έχουμε μια κυρία που έρχεται για λίγες ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό και να δουλεύεις και να έχεις και ένα πιτσιρίκι. Είναι εξαντλητικό, αλλά τον έχουμε και το ζούμε».

Read More

And More