Κρυσταλλία Ρήγα: Η γνωριμία με τον σύζυγό της πριν 10 χρόνια, η εγκυμοσύνη και το “The Booth” (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2 night show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Κρυσταλλία Ρήγα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και οικοδέσποινα του “The Booth” παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, καθώς μίλησε για την εγκυμοσύνη και το μωρό που περιμένει, τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά, αλλά και τη συμμετοχή της στη μεσημεριανή εκπομπή του Open. 

“Όλα καινούργια είναι τώρα! Είμαι 6,5 μηνών έγκυος. Ήταν κάτι που το ονειρευόμουν. Το΄θελα πολύ. Το θέλαμε πολύ. Σκεφτόμουν από μικρή ότι θέλω να φτιάξω τη δική μου οικογένεια. Το πιο σημαντικό είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνεις αυτή την οικογένεια.

Δεν έχω πάρει κιλά. Έχασα τρία, πήρα τρία, αλλά μανούλες να πω ότι είχα θέμα με το στομάχι μου. Όλα αυτά στην αρχή είναι δύσκολα. Είναι η πιο υπέροχη και δύσκολη ταυτόχρονα στιγμή. Απλά ανυπομονώ γι’ αυτή τη στιγμή που θα έρθει το πλασματάκι μου. Θα κάνω τα πάντα για να είναι αυτό καλά”, ανέφερε αρχικά η Κρυσταλλία για την εγκυμοσύνη της.

Σχετικά με την καριέρα της στο τραγούδι και την παύση που έχει κάνει αυτή την περίοδο, η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων: “Και να ήθελα και να μην ήθελα έχει μπει αυτή η άνω τελεία και λόγω της εγκυμοσύνης και λόγω της κατάστασης που βιώνουμε. Εγώ συγκεκριμένα ήμουν πάντα με το ένα πόδι έξω απ΄ αυτή τη δουλειά. Δηλαδή πάντα το έβλεπα σαν χόμπι. Ήμουν πολύ τυχερή που έγινε η δουλειά μου αλλά πάντα έκανα κι άλλα πράγματα έξω από αυτό”.

“Με το σύζυγό μου γνωριστήκαμε 9 Σεπτεμβρίου του 2010, γι’ αυτό και παντρευτήκαμε την ίδια ημερομηνία, σε ένα live δικό μου, που τον είχε φέρει ο τότε manager μου για να μας γνωρίσει και να μας κάνει τα clips. Το Φλεβάρη θα είμαστε οκτώ χρόνια μαζί”, αποκάλυψε η Κρυσταλλία σχετικά με τη γνωριμία με τον σύζυγό της. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δε δίστασε να ρωτήσει τη μέλλουσα μανούλα αν έχει λιγούρες και αν ζητάει από τον σύζυγό της να της φέρει φαγητά ή γλυκά το βράδυ ή τα ξημερώματα. “Ζήτησα, δε θα πω ψέματα. Γλυκά, κρεπούλες, βάφλα… Έχει τύχει να ζητήσω και 2 τα ξημερώματα αλλά αυτό το ζητούσα και πριν. Αυτά δεν έχουν να κάνουν με την εγκυμοσύνη. Ο καημένος δε λέει όχι. Τρώω πράγματα που δεν θα τα ζητούσα πριν… Δεν θα με ενδιέφερε να φάω πριν κρέας αλλά τώρα θέλω το κοκκινιστό μου. Αλλά εγώ τρώω περίεργα. Τρώω και μακαρόνια με ζάχαρη”.

Παράλληλα, η Κρυσταλλία αποκάλυψε ότι θα ‘θελε πολύ να κάνει μια μεγάλη οικογένεια, τρία με τέσσερα παιδιά, αν άντεχε οικονομικά.

“Ο Θέμης Μάλλης μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω τηλεόραση. Στην αρχή μαγκώθηκα και όλοι μαγκωθήκαμε, γιατί δεν έχουμε δει αντίστοιχο concept στην τηλεόραση”, ανέφερε για το “The Booth” ενώ αποκάλυψε και το δυσκολότερο περιστατικό που της έχει τύχει on air.

Δες το βίντεο:

Read More

And More