Κρυσταλλία: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γοητευτικό σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά! [pics]

Το πρώτο έργο του Florian Zeller «Ο άλλος» (L’ autre), για το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα, ανεβαίνει στο θέατρο Μικρό Χορν, σε σκηνοθεσία Αικατερίνης Παπαγεωργίου. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κώνσταντίνος Κάππας, Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να χαρίζει στους συντελεστές το πιο θερμό χειροκρότημα.

Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κρυσταλλία, σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γοητευτικό σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά. Η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης, που παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Αίγινα, παραμένουν full in love σαν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους και κάθε φορά που βγαίνουν μαζί αποδεικνύουν ότι είναι απόλυτα ταιριαστοί.

Δες τις φωτογραφίες:

H υπόθεση:

Εκείνος, εκείνη και ο άλλος. Μία «υποθετικά» καθημερινή ιστορία που αμφισβητεί τον εαυτό της ισορροπώντας ανάμεσα στην πραγματικότητα και το φανταστικό. Ποιους κανόνες πρέπει να ακολουθήσει το ζευγάρι για να μην καταστρέψει τη σχέση του; Πόσο «μαζί» πρέπει να ζει για να είναι για πάντα μαζί; Πρέπει να λένε αλήθειες; Πόσο θα συνεχίσει να αγαπάει ο ένας τον άλλον μετά από κάποια χρόνια όταν η οικειότητα φέρει ρωγμές και το ειρωνικό χιούμορ αντικαταστήσει το αυθόρμητο πείραγμα; Τι θα μπορούσε να γίνει εάν… βρισκόταν η ιδανική ισορροπία ανάμεσα στον κυνισμό και τον ρομαντισμό και αν οι σχέσεις δεν είναι απαραίτητα καταδικασμένες; Πόσο μπορεί να πληγώσει εκείνος εκείνην και πόσο εκείνη, εκείνον; Πόσο άγρια μπορεί να γίνει μία σχέση αγάπης αν η αλήθεια ειπωνόταν άφοβα και η σταθερότητα δεν ήταν αυτοσκοπός; Και αν τελικά φανεί «ο άλλος»; Θα είναι κάποιος ξένος ή μήπως ένας άλλος εαυτός; Και τι θα είναι πιο τρομακτικό; Να είσαι μόνος με τον εαυτό σου ή μήπως με έναν άλλον; Μία ιστορία για το παράδοξο των σχέσεων, των σκέψεων, της φθοράς, της απιστίας και του αγνώστου «άλλου».

Φωτογραφίες: NDP, Papadakis Press

Read More

And More