Κρυσταλλία: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της! [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας, η Μαίρη Συνατσάκη παρουσίασε την συλλογή παπουτσιών. Έχοντας ήδη παρουσιάσει τα πιο cool sneakers της νέας συλλογής, η Μαίρη “σύστησε” για 6η συνεχόμενη σεζόν σε όσους βρέθηκαν στο House 124 τα must-have σχέδια του χειμώνα. Με αμέτρητες επιλογές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, η αγαπημένη Mairiboo μας έδωσε μια γεύση από τα τελευταία trends για τη νέα συλλογή μέσα από 14 ανατρεπτικά σχέδια.

Μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους την τίμησαν η Κρυσταλλία και ο σύζυγός της, Δημήτρης Πλατανιάς. Η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης, οι οποίοι τον περασμένο Σεπτέμβρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποίησαν μια κοινή δημόσια εμφάνιση και μαγνήτισαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Η Κρυσταλλία, φορώντας ένα μάξι φόρεμα με διαφάνιες, έλαμπε από ομορφιά στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Μάλιστα, δεν έφυγε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου, αποδεικνύοντας πώς είναι full in love και πολύ ταιριαστοί μαζί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press, NDP

Read More

And More