Η ξαδέρφη της Ζωής Λάσκαρη απαντά για το ειδύλλιο Λυκουρέζου – Καλογρίδη: “Θα μπορούσε, για μένα, να κρατήσει μια πιο διακριτική στάση…”

Το νέο talk of the town ζευγάρι της εγχώριας showbiz είναι αναμφισβήτητα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη! Μπορεί να μην έχουν παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους, αλλά οι κοινές εξόδους τους μαρτυρούν το τρυφερό ειδύλλιο που υπάρχει μεταξύ τους… Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στο Πρωινό υποστήριξε τον πατέρα της για το νέο βήμα στη προσωπική του ζωή με την γνωστή ηθοποιό.

Ωστόσο, και η Ζωή Κουρούκλη, η ξαδέρφη της Ζωής Λάσκαρη και γνωστή τραγουδίστρια, όταν ρωτήθηκε για το τρυφερό ειδύλλιο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη δήλωσε πως κατανοεί την ανάγκη του καταξιωμένου δικηγόρου να συνεχίσει τη ζωή του.

«Τον αγαπάω τον Αλέξανδρο. Και ξέρω ότι αγαπούσε πολύ τη Ζωή, 40 χρόνια που ήταν μαζί. Κατανοώ την ανάγκη του να συνεχίσει τη ζωή του. Και με μια κοπέλα που μοιάζει με τη Ζωή. Σαφώς θα μπορούσε, για μένα, να κρατήσει μια πιο διακριτική στάση αλλά από την άλλη είναι δικές του οι επιλογές. Νομίζω ότι θέλει να κάνει μια αντικατάσταση, αλλά είναι αντικατάσταση, δεν είναι η Ζωή. Απλώς τη θυμίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζωή Κουρούκλη σε συνέντευξή της στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα.

Read More

And More