Ξαφνικός χωρισμός για την Νικολέττα Καρρά και τον Φώτο Πιττάτζη

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για την Νικολέττα Καρρά και τον Φώτο Πιττάτζη, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο znews.gr, χωρίζουν ύστερα από επτά χρόνια γάμου. Αν και η σχέση τους περνούσε κρίση τους τελευταίους μήνες, η αγαπημένη ηθοποιός και ο γνωστός δικηγόρος έκαναν αρκετές και σοβαρές προσπάθειες για να σώσουν τον γάμο τους. Η οριστική απόφαση πάρθηκε τον περασμένο μήνα, ενώ πριν από λίγες μέρες η Νικολέττα Καρρά έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

Μάλιστα, το φετινό Πάσχα το πέρασαν χωριστά, καθώς εκείνος έκανε διακοπές στην Κύπρο με τους συγγενείς του, ενώ η Νικολέττα βρέθηκε στην Ελούντα της Κρήτης, καλεσμένη του οικογενειακού τους φίλου, Αθηναγόρα Ανδριαδάκη. Πριν περίπου 15 μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE είχε απαθανατίσει το ζευγάρι στην τελευταία του κοινή δημόσια εμφάνιση.

Ο Φώτος Πιττάτζης είχε δώσει το παρών στη live εμφάνιση της συζύγου του σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Ο Κύπριος δικηγόρος βρέθηκε στο πλευρό της Νικολέττας για να την στηρίξει και την απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια.

Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα «Η λέξη «διαζύγιο» δεν έχει ακουστεί ούτε από τον έναν αλλά ούτε από τον άλλον».

Read More

And More