Ξαφνικός χωρισμός για την Πάολα έπειτα από 6 χρόνια σχέσης

Η Πάολα είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz. Η καταγωγή της, οι απόψεις και η εκκεντρική της παρουσία γίνονται συχνά λόγος για να σχολιαστεί. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει καταφέρει με τη δυναμικότητα και το πείσμα που την διακρίνει να επιβιώσει στον σκληρό χώρο της μουσικής βιομηχανίας και να αγαπηθεί από τον κόσμο. Τα τραγούδια της την εκφράζουν αφού μιλάνε άλλες φορές για ιστορίες αγάπης και άλλες φορές για χωρισμούς.

Αυτή την περίοδο, φαίνεται ότι η Πάολα βιώνει έναν μεγάλο χωρισμό αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον επί 6 χρόνια σύντροφό της Μιχάλη Ποζίδη. Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο δημοσιογράφο και στη ”Φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για όλα. Μπορεί να μην αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο τέλος της σχέσης της όμως ανέφερε ότι δεν ανήκει μόνο σε έναν άνδρα αλλά είναι η “γκόμενα”όλων των αγοριών.

Το ζευγάρι είχε καταφέρει να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού και οι δύο ήθελαν να την προστατέψουν. Ωστόσο, ο Μιχάλης βρισκόταν πάντα διακριτικά στο πλευρό της αγαπημένης του, στηρίζοντας την σε κάθε της επαγγελματικό βήμα. Ο χωρισμός ήταν απόφαση και των δύο πλευρών και πλέον διατηρούν φιλικές σχέσεις.

 

Read More

And More